desqen

OFERTAT // PP REGRANULAT

 


PP "e zezë", Nr.: 1029

Ex Depo Kamaran / Drenas Kosovë
Prodhuar nga materialet e papërpunuara PP. MFI 7-12 / 10 min në 230°C Filtration / 100 mikron 120 ton / muaj

 

PP-homo, Nr.: 1030
Ex Depo Kamaran / Drenas Kosovë
100% PP-homo e bërë nga mbeturinat e filmit PPE. MFI 5-7 / 10 min në 230°C dhe 2.16 kg Filtration / 150 mikronë 72 ton / muaj

2

 

PP-homo "e zezë", Nr.: 1031
Ex Depo Kamaran / Drenas Kosovë
100% PP-homo e bërë nga mbeturinat e filmit PPE. MFI 5-7 / 10 min në 230°C dhe 2.16 kg Filtration / 150 mikronë 72 ton / muaj

3

 

PP-homo "e hirit" Nr.: 1032
Ex  Depo Kamaran / Drenas Kosovë
PP-homo e Hirit, e bërë nga mbeturinat e EPP filmit. MFI 3-6/10 min në 230°C dhe 2.16 kg Filtration / 100 mikronë 100 ton / muaj

4

 

PP-homo "e hirit" Nr.: 1033
Ex Depo Kamaran / Drenas Kosovë
PP-homo është krijuar nga çanta të mëdha  MFI 4-7 / 10 min në 2300°C dhe 2.16 kg Filtration / 120 mikronë 100 ton / muaj

5

 

PP-copo/homo "të Zi" Nr.: 1034
Ex Depo Kamaran / Drenas Kosovë
PP, nga industria e makinave. MFI 30-36 / 10 min në 230°C dhe 2.16 kg Filtration 120mikronë 72 / ton muaj

6

 

PP-copo "transparent" Nr.: 1035
Ex Depo Kamaran / Drenas Kosovë
PP-copo është krijuar nga çanta të mëdha  MFI 12-16 / 10 min në 230°C dhe 2.16 kg Filtration / 120 mikronë 100 ton / muaj

7

 

PP-PE "lehta pink" Nr.: 1042
Ex Depo Kamaran / Drenas Kosovë
Rreth 46 ton në muaj MFI 10 ± 15/10 min në 230 ° C e filtrimit / 125 mikron

8

 

world markerpoint phone
info@fenixplast.com
www.fenixplast.com

Standort Kosovo:
13050 Kamaran 

Drenas, Kosovë


Kontakt Kosovo:

+383 45 311 103 
+43 660 70 042 40