desqen

OFERTAT // HDPE REGRANULAT

 

 

HDPE "gri të" Nr.: 1038
Ex Depo Kamaran / Drenas Kosovë
Rreth 46 ton në muaj. MFI 2 ± 0.5 / 10 min në 180 °C filtrimit / 125 µm

1

 

HDPE "Bari e gjelbër", Nr.: 1035
EX Depo Kamaran / Drenas Kosovë
nga shishe 24 ton / muaj  MFI 1 ± 0.5 / 10 min në 180 °C dhe 2.16 kg filtrimit / 90 µm

2

 

HDPE "ngjyrash“, Nr.: 1061
EX Depo Kamaran / Drenas Kosovë
Afer 48 ton / muaj MFI 1±0.5 / 10 min në 180 °C filtrimit  / 125 µm

3

 

HDPE "e zezë“, Nr.: 1063
EX Depo Kamaran / Drenas Kosovë
Afer 48 ton / muaj MFI 1±0.5 / 10 min në 180 °C filtrimit / 125 µm

4

 

world markerpoint phone
info@fenixplast.com
www.fenixplast.com

Standort Kosovo:
13050 Kamaran 

Drenas, Kosovë


Kontakt Kosovo:

+383 45 311 103 
+43 660 70 042 40